Over ons

over

VALERIE & PETER

Cliënten typeren ons als relatietherapeuten vaak als ‘zacht en krachtig tegelijk’. Door onze persoonlijke benadering en het tonen van onze eigen kwetsbaarheid ervaren cliënten ons als menselijk en betrokken. Wij zijn transparante relatietherapeuten. We werken respectvol, zorgvuldig maar ook direct en stevig waar nodig. Liefdevolle begeleiding is waar wij voor staan.

Sinds 2010 zijn wij levenspartners, we hebben ieder 2 kinderen uit onze vorige relatie. Sinds 2012 werken we samen als relatietherapeuten.

Valerie is breed opgeleid en begeleidt al ruim 22 jaar organisaties, teams en individuen in het bedrijfsleven, tegenwoordig als freelance senior-adviseur, trainer en coach. Valerie focust zich in haar werk op het geven van therapie en relatiebegeleiding, en combineert dit met haar werkzaamheden in het bedrijfsleven.

Opleidingen
EFT (Houd me vast’ Dr. Sue Johnson), Masterclass ik-begrenzing en eigen ruimte (dr.med. Nick Blaser), Systemisch werken en opleiding relatietherapie (Phoenix Opleidingen), Voice Dialogue (Hanneke Elrich), School voor coaching, Opleiding voor coaching en counseling (Het Europees Instituut), The Human Element (Persoonlijke effectiviteit Zweden),  Integrale Toegepaste Psychotherapie (ITIP).

Peter is psycholoog, lichaamswerker en werkt ruim 20 jaar als coach, trainer en consultant in het bedrijfsleven en daarbuiten. Vanaf zijn 20e is hij werkzaam als zelfstandig ondernemer, schipper geweest op zeegaande zeiljachten en onderzoeker van boosheid bij mannen op de universiteit van Amsterdam. Hij heeft jarenlang mannenworkshops begeleid en is docent geweest in verschillende (spirituele) opleidingen.

Opleidingen
Psychologie (UVA Amsterdam), Lichaamsgerichte therapie (Body Mind Integration), Coactive Coaching (ORSC), Organizational and Relationship System Coaching (CTÎ), Energetisch Lichaamswerk, Tantra (Tantra Intens), Voice Dialogue (Hanneke Elrich), Psychodrama en Organisatieopstellingen (Janse & Broeders).

Kijk voor meer informatie over onze locatie op plekonderdebomen.nl


Wij zijn de gelukkige eigenaren van een prachtige plek aan de rand van de Veluwe, op een steenworp afstand van het geografisch middelpunt van Nederland. Hier geven wij onze relatietherapie. Wij hebben hier zowel een coaching ruimte als een Bed & Wellness.