Relatie inspiratie dag

over

Relatie inspiratie dag

Voor stellen die zin hebben om op inspirerende wijze samen te zijn met de relatie als focus

Als mensen het woord ‘relatieworkshop’ horen, denken de meesten aan relatietherapie en roepen vervolgens: ‘dat hebben wij niet nodig hoor!’ Maar je hoeft geen slechte relatie te hebben om naar een inspirerende dag te gaan rondom je relatie, om op een prachtige plek in een ontspannen sfeer tijd en aandacht voor elkaar te hebben.

Uit onze ervaring weten we dat als je een druk bestaan hebt met bijvoorbeeld jonge kinderen en beide een uitdagende baan, de relatie er nog wel eens bij inschiet. Dat de relatie er soms bij inschiet in zo’n drukke periode is heel voorstelbaar, uit onze praktijk weten we ook dat dit soms tot onbegrip en teleurstelling kan leiden en wanneer je niet oppast je met elkaar in een negatieve spiraal kan belanden.

Onze inspiratie en thema dagen zijn uitstekend geschikt om een negatieve spiraal te voorkomen. Sterker om de relatie te laten floreren. Tijdens deze dag krijgen jullie handige tools die helpen om inzicht te krijgen in jullie relatie. Waar stroomt het in jullie relatie? Wat maakt jullie relatie zo bijzonder? Wat helpt om jullie liefde nog meer te laten stromen? En wat hoe ga je er mee om als je tijdelijk elkaar even niet kunt vinden, frustraties hebt of teleurstelling.

Inspiratiedag 

Deze dag geeft een uitstekend beeld van waar jullie staan als partners, hoe het is met de veiligheid, verantwoordelijkheid, verbinding en vitaliteit in jullie relatie en wat jullie relatie eventueel verder helpt.

Het is vooral een dag die veel verbinding, verheldering en inspiratie oplevert en, niet onbelangrijk, ook een dag met plezier en herkenning, want je bent in een groepje van maximaal 6 stellen.

Geregeld geven wij dagen waarin een bepaald relatiethema (e.g. man/vrouw polariteiten, afstand /nabijheid, conflicthantering, omgaan met emoties, intimiteit) centraal staat of waarin je middels oefeningen, opdrachten e.d. aandacht voor elkaar hebt. Deze dagen hebben elk hun eigen karakter en zijn afzonderlijk te volgen. 

Deze dagen zijn er vooral op gericht om de verbinding en vitaliteit te beleven en om van elkaar te genieten. Uiteraard is er ook ruimte om in de natuur te verblijven en een lekkere lunch en borrel na afloop zullen niet ontbreken.

Praktische informatie

DATA
25 september 2020 VOL
23 oktober 2020 VOL
20 november 2020

TIJD
10 – 17 uur

LOCATIE
Plek onder de Bomen
Poolserondweg 5
3881RA PUTTEN

KOSTEN
€ 295,-
incl. lunch en borrel na afloop